Verzekeruzelf Autoverzekering → De autoverzekering Verzekeruzelf
954
page-template-default,page,page-id-954,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Je wilt een Verzekeruzelf autoverzekering afsluiten? Op deze pagina bekijk je de belangrijkste informatie over de autoverzekering van Verzekeruzelf. Het afsluiten van de autoverzekering Verzekeruzelf doe je uitsluitend op de website van de verzekeraar. Met de autoverzekeringen van de verzekeraar ga je alles online regelen, telefonisch zijn ze uiteraard ook gewoon bereikbaar.

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

De autoverzekering Verzekeruzelf

Verzekeruzelf is een online autoverzekeraar, en biedt in 2019 verschillende verzekeringen aan. De autoverzekeraar Verzekeruzelf maakt een digitaal dossier waarbij je alles zelf kunt regelen. Wanneer je schade wilt melden doe je dit via het online dossier. Wanneer je nog niet zeker weet of de autoverzekering Verzekeruzelf de juiste voor je is, kun je vrijblijvend gebruik maken van onze autoverzekering vergelijker om de autoverzekeringen te vergelijken.

Premie Verzekeruzelf

De premie voor een Verzekeruzelf autoverzekering hangt af van een aantal punten. Woon jij bijvoorbeeld midden in het centrum? Dan is de kans op schade natuurlijk vele malen groter dan wanneer je op het platteland woont. Je postcode, je leeftijd en het aantal schadevrije jaren  hebben invloed op de hoogte van de autoverzekering premie. Een goedkope autoverzekering is wat je natuurlijk zoekt, maar voor ieder persoon is de goedkoopste autoverzekering weer anders. Vul je gegevens in en bereken direct de autoverzekering Verzekeruzelf premie die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Dekkingen

De Verzekeruzelf autoverzekering kent drie verschillende varianten, namelijk de WA, WA beperkt casco en de Allrisk autoverzekering. De verschillen zijn voornamelijk de dekking die je gaat hebben met de autoverzekering. De verplichte WA verzekering biedt alleen dekking voor schade aan anderen. Hieronder hebben wij voor je een overzicht gemaakt met de dekkingen per autoverzekering Verzekeruzelf.

WA autoverzekering

Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval

WA + autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Aanrijding met dieren

Allrisk autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Vandalisme
Te water raken
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

Aanvullende Verzekeruzelf autoverzekering

Als jij een uitgebreide Verzekeruzelf autoverzekering wilt afsluiten kan je de basisverzekering uitbreiden. Bij verzekeraar Verzekeruzelf kan je onder andere de volgende modules toevoegen:

 

  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Pechhulp
  • No-claimbeschermer

Polisvoorwaarden

Wij raden onze bezoekers altijd aan voor je over gaat tot het afsluiten van een autoverzekering Verzekeruzelf om de polisvoorwaarden door te nemen. Door even een paar minuten te besteden aan de polisvoorwaarden voorkom je voor verassingen te staan. Hierin staat namelijk exact wat jij kunt verwachten van autoverzekeraar Verzekeruzelf als jij kiest voor de Verzekeruzelf autoverzekering.

Autoverzekering vergelijken

Nog niet zeker of de Verzekeruzelf autoverzekering 2019 de juiste keuze is voor jou? Maak gebruik van de autoverzekering vergelijker op onze site. Vul je gegevens in en de vergelijking wordt volledig gebasseerd op basis van jouw persoonlijke situatie. De goedkoopste autoverzekering staat direct bovenaan, deze kan je vervolgens afsluiten bij de verzekeraar zelf. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de autoverzekeraar, het direct zaken doen met de verzekeraar is na ons idee de beste optie. Op deze pagina kan je een uitgebreide autoverzekering vergelijking maken.