Univé autoverzekering » De autoverzekering van Univé
930
page-template-default,page,page-id-930,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Unive autoverzekering berekenenUnivé autoverzekering

De Univé autoverzekering berekenen? Bekijk de autoverzekering van Univé hier. Wij hebben de Univé autoverzekeringen onder de loep genomen en de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet. Autoverzekeraar Univé biedt net als veel andere verzekeraars in Nederland verschillende autoverzekeringen aan. Maar welke Univé autoverzekering past nou het beste bij mij? Wij informeren onze bezoekers graag over de beschikbare mogelijken.

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

De autoverzekering van Univé

Er worden door drie verschillende Univé autoverzekeringen aangeboden. Elke autoverzekering van Univé heeft zijn eigen dekkingen. Als jij een goedkope Univé autoverzekering wilt afsluiten zou je moeten kiezen voor de WA-verzekering. Iedere autobezitter is wettelijk verplicht om minimaal een WA-verzekering te hebben, en deze is vaak het voordeligst. De overige autoverzekeringen van Univé zijn de WA + beperkt casco en de Allrisk-verzekering.

De premie bij Univé

De premie voor een Univé autoverzekering is voor iedereen verschillend. De autoverzekering premie wordt namelijk bepaald door onder andere je leeftijd, je woonplaats en de eventuele opgebouwde schadevrije jaren. Als je bijvoorbeeld in de binnenstad van Groningen woont, is de Univé autoverzekering premie hoger dan wanneer je in een dorp woont. De reden hiervoor is vrij logisch, kans op schade is in de stad natuurlijk vele malen groter. Met behulp van de autoverzekering vergelijker op onze site bekijk je in enkele minuten wat autoverzekering van Univé kost in jouw persoonlijke situatie.

Kies je dekking

Als jij kiest voor een goedkope Univé autoverzekering dan sluit je in de meeste gevallen een WA-verzekering af. Deze autoverzekering dekt de schade van de tegenpartij na bijvoorbeeld een aanrijding. Wil jij een autoverzekering met meer dekkingen? Dan zou je moeten gaan kijken naar de Univé WA + beperkt casco of de Allrisk autoverzekering van Univé. Hieronder in het tabel zie je de dekkingen per autoverzekering.

Belangrijkste vergoedingen

WA autoverzekering

Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval

WA + autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Aanrijding met dieren

Allrisk autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Vandalisme
Te water raken
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

Aanvullende  Univé autoverzekering

De mogelijkheid bestaat om de Univé autoverzekering basis uit te breiden met verschillende aanvullende  modules. Je gaat volledig zonder zorgen de weg op, en je krijgt prima dekkingen. Het is overigens niet verplicht de Univé autoverzekering basis uit te breiden, maar in sommige situaties zou het wel handig zijn. De volgende aanvullende autoverzekeringen biedt autoverzekeraar Univé aan:

 

  • Rechtshulp Verkeer
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Univé Pechhulp
  • Eigen keuze schadeherstelbedrijf

 

Wil jij de details weten van de aanvullende verzekeringen hierboven? Wij verwijzen je graag door naar de autoverzekeraar Univé om de informatie te bekijken. Wij informeren onze bezoekers over de belangrijkste informatie per autoverzekering. Het afsluiten van de Univé autoverzekering doe je uitsluitend bij de verzekeraar zelf.

Polisvoorwaarden Univé

Voordat je de autoverzekering van Univé afsluiten gaat, raden wij je aan om de polisvoorwaarden even door te lezen. Hierin staat namelijk beschreven wat voor autoverzekering je nou precies afsluit. Ook staat er in wat je kunt verwachten van autoverzekeraar Univé wanneer je ze nodig hebt. De polisvoorwaarden van Univé kun je terugvinden op de website van de verzekeraar. Wij verwijzen je door naar de website, om de autoverzekering af te sluiten, maar ook voor meer informatie.

Autoverzekering Univé vergelijken

De Univé autoverzekering vergelijken? Bereken je premie met behulp van de autoverzekering vergelijker op onze site. Een anonieme en onafhankelijk vergelijking op basis van jouw persoonlijke situatie. Vul de benodigde informatie in en de vergelijking gaat voor jou aan de slag, de goedkoopste autoverzekering staat direct bovenaan. De Univé autoverzekering is uiteraard terug te vinden in de geautomatiseerde vergelijking. Gelijk je premie berekenen? Op deze pagina doe je de persoonlijke vergelijking!