United Consumers autoverzekering vergelijken? → ACTUEEL
887
page-template-default,page,page-id-887,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

United Consumers autoverzekering vergelijkenUnited Consumers Autoverzekering

Kies jij voor een United Consumers autoverzekering? Grote kans dat jij een prima autoverzekering van Unitedconsumers kan vinden. Autoverzekeraar UnitedConsumers biedt namelijk verschillende autoverzekeringen aan. Wij hebben de United Consumers autoverzekering onder de loep genomen en de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet. Je ziet direct de belangrijkste dekkingen en eventuele aanvullende modules. Lees op deze pagina de belangrijkste details.

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

De autoverzekering van UnitedConsumers

Er bestaan drie verschillende United Consumers autoverzekering waaruit je kunt kiezen. In Nederland is iedereen met een auto verplicht om minimaal een WA-verzekering te hebben. Wil jij een betere dekking dan zou je moeten kiezen voor de WA + beperkt casco verzekering of de Allrisk-verzekering. De autoverzekering van United Consumers kent alle varianten, het is aan jou om de beste optie kiezen die aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Wil jij meer informatie over de UnitedConsumers autoverzekering? Wij verwijzen je altijd direct door naar de website van de verzekeraar.

De United Consumers premie

Wil jij een goedkope Unitedconsumers autoverzekering afsluiten? Dan zou je het beste kunnen kiezen voor de WA-verzekering. De premie die bij de autoverzekering van United Consumers komt hangt af van een aantal factoren. Denk aan je leeftijd, postcode en eventuele schadevrije jaren. De autoverzekering premie is dus eigenlijk voor iedereen verschillend. Met behulp van de autoverzekering vergelijker op onze site kun jij een persoonlijke vergelijking maken. De goedkoopste autoverzekering staat altijd direct bovenaan, die je vervolgens kunt afsluiten bij de verzekeraar zelf.

Dekkingen

Je hebt dus keuze uit drie verschillende Inshared autoverzekeringen in 2019. Het is aan jou om te bepalen welke autoverzekering van Inshared het beste aansluit bij jouw situatie. Als jij alleen de basisverzekering wilt hebben, zou je kunnen kiezen voor de WA verzekering. Als jij ook de schade aan je eigen auto vergoedt wilt hebben van Inshared, zou je moeten denken aan een WA halve allrisk dekking of de WA allrisk dekking. Hoe meer dekking jij wilt hebben, hoe hoger de autoverzekering premie van Inshared zal zijn. Met behulp van de autoverzekering vergelijker, bereken jij in slechts enkele stappen een prima autoverzekering voor je auto.

Belangrijkste vergoedingen

WA autoverzekering

Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval

WA + autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Aanrijding met dieren

Allrisk autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Vandalisme
Te water raken
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

Aanvullende United Consumers modules

De verplichte WA-verzekering, ook wel de basisverzekering genoemt kan je uitbreiden met verschillende aanvullende modules. Je krijgt zo extra dekking voor een relatief lage premie. Bij verzekeraar United Consumers kan je kiezen uit bijvoorbeeld de volgende modules:

 

  • Schadeverzekering inzittenden
  • Pechhulp
  • Rechtsbijstandverzekering

 

Meer weten over de aanvullende autoverzekeringen van United Consumers? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de site van de autoverzekeraar. Hier kan je alle informatie rustig doornemen voordat je over gaat tot het afsluiten van een United Consumers autoverzekering!

Polisvoorwaarden

Voordat je de United Consumers autoverzekering gaat afsluiten raden wij je aan om de polisvoorwaarden door te lezen. Hierin staat exact beschreven wat voor autoverzekering je daadwerkelijk afsluit. Ook lees je terug wat je kunt verwachten van de autoverzekeraar tijdens bijvoorbeeld een ongeval. De polisvoorwaarden van United Consumers vind je terug op de website van de verzekeraar. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de autoverzekeraar, het direct zaken doen is na ons idee altijd het beste voor de consument.

Autoverzekering vergelijken Unitedconsumers

Direct de autoverzekering vergelijken Unitedconsumers? Maak gebruik van de autoverzekering vergelijker op onze site! Een onafhankelijke vergelijking op basis van jouw persoonlijke situatie. Vul de benodigde gegevens in en de vergelijking gaat voor jou direct de autoverzekeringen vergelijken die passen in jouw situatie. De goedkoopste autoverzekering staat direct bovenaan, deze kun je dan afsluiten op de website van de autoverzekeraar. De United Consumers autoverzekering is vanzelfsprekend terug te vinden in de persoonlijke vergelijking. Gelijk doen? Op deze pagina doe je de vergelijking.