Een ANWB pechhulpverzekering afsluiten? » ACTUEEL
606
page-template-default,page,page-id-606,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

ANWB pechhulpverzekeringpechhulpverzekering-anwb

Een pechhulpverzekering ANWB afsluiten? Bekijk hier de ANWB pechhulpverzekering voor 2019. Wij hebben de pechhulpverzekering van ANWB voor je uitgezocht en de belangrijkste informatie op een rijtje gezet. Zo zie je dus vrij snel wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk altijd slim als je toch vaak onderweg bent de Pechhulp ANWB wegenwacht verzekering te hebben. Autopech komt altijd onverwacht en de ANWB helpt je sneel weer de weg op. er bestaan twee verschillende pechhulp vormen van de ANWB:

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

 Pechhulp van ANWB wegenwacht

Er zijn drie mogelijkheden die je kunt kiezen als je een ANWB pechhulpverzekering gaat afsluiten. Het is aan jou de keuze welke pechhulpverzekering van ANWB het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. De volgende drie dekkingen zijn beschikbaar:

  • Alleen in Nederland
  • Alleen in Europa, exclusief Nederland
  • In Nederland en Europa

De premie bij Allsecur

De hoogte van je autoverzekering van Allsecur hangt af van een aantal punten. Woon jij bijvoorbeeld midden in het centrum? Dan is de kans op schade natuurlijk vele malen groter dan wanneer je op het platteland woont. Je postcode, je leeftijd en het aantal schadevrije jaren  hebben invloed op de hoogte van de autoverzekering premie. Een goedkope autoverzekering is wat je natuurlijk zoekt, maar voor ieder persoon is de goedkoopste autoverzekering weer anders. Vul je gegevens in en bereken snel de Allsecur autoverzekering premie die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

De dekingen van de pechhulp Nederland:

  Pechhulp in Nederland
  Vervoer van je auto
  Pechhulp bij lege brandstoftank (altijd extra bijdrage betalen)
  Pech door eigen schuld
  Twee dagen vervangend vervoer (Nederland)

Dekkingen van de pechhulp Europa

  Pechhulp in Europa (exclusief Nederland)
  21 dagen vervangend vervoer in heel Europa

De premie pechhulpverzekering

Je kan terecht bij de ANWB voor een pechhulpverzekering met alle type auto’s, ongeacht leeftijd. Pechhulp in Nederland kost 96 euro per jaar, en een ANWB pechhulpverzekering voor Nederland en Europa kost 126 euro per jaar. Voor alle informatie over de pechhulpverzekeringen van ANWB verwijzen wij je graag door naar de website van ANWB. Hier kan je alle details nog even rustig doorlezen, en eventueel de verzekering afsluiten.

Belangrijk

Belangrijk om even te melden is dat alleen de persoon die lid is van de ANWB pechhulpverzekeirng op naam heeft staan geholpen kan worden. Rijd ook je partner of kinderen in de auto? Je kan deze personen bijschrijven voor slechts 5 euro. Kinderen tot en met 25 jaar kunnen zelfs volledig gratis bijgeschreven worden.

Autoverzekering vergelijken

Heb je net een andere auto gekozcht? Dan is het natuurlijk verstandig om een geschikte autoverzekering te kiezen. Je wilt niet teveel premie betalen per maand, en het liefste sluit je gewoon een goedkope autoverzekering af. Met behulp van de uitgebreide autoverzekering vergelijker op onze site, is het vergelijken eenvoudig. Vul je gegevens in, en de volledige vergelijking wordt gebasseerd op basis van jouw persoonlijke situatie. Gelijk doen? Op deze pagina vergelijk je alle autoverzekeringen met elkaar.