OHRA autoverzekering » De autoverzekering van OHRA in 2019
582
page-template-default,page,page-id-582,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

ohra-autoverzekeringenOHRA autoverzekering

Een OHRA autoverzekering afsluiten? Bekijk de autoverzekering van OHRA voor 2019 hier. Wij hebben de OHRA autoverzekeringen onder de loep genomen en de belangrijkste informatie is hier terug te lezen. Veel consumenten hebben een OHRA autoverzekering, en daar zijn eigenlijk prima redenen voor. Een groot voordel van een autoverzekering van OHRA is voor mensen met een tweede auto, je krijgt namelijk dezelfde hoge no-claimkorting als voor je eerste auto.

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

De autoverzekering van OHRA

Je hebt de keuze uit drie verschillende OHRA autoverzekeringen in 2019. Het is dus aan jou om een juiste keuze te maken qua autoverzekering van OHRA. Voor auto’s ouders dan 8 jaar wordt door de autoverzekeraar vaak de WA-verzekering aangegevens als beste keuze. De meest gekozen OHRA autoverzekering 2019 voor jongeren en tweedehands auto’s is de WA + polis van de verzekeraar. Wij hebben de belangrijkste dekkingen voor je op een rijtje gezet, bekijk ze op deze pagina.

De autoverzekering premie van OHRA

Bij autoverzekeraar OHRA kan je volledig zelf je OHRA autoverzekering samenstellen, en heb je dus zelf ook invloed op de maandelijke autoverzekering premie van OHRA. Op de website van autoverzekeraar OHRA kan je tevens bekijken of je werkgever nog extra korting kan bieden op de autoverzekering voor je auto. Als je werkgever geen collectieve verzekering, maar je vereniging wel? Dan kan je ook gewoon profiteren van een lagere OHRA autoverzekering premie. Er zijn verschillende factoren die de premie bepalen bij de autoverzekering van OHRA, als jij in de binnenstad woont ga je altijd meer betalen omdat er daadwerkelijk meer kans is op schade.

Dekkingen

Er bestaan drie verschillende OHRA basisverzekeringen, namelijk de WA, WA plus en All Risk. Naast deze autoverzekeringen kan je bij OHRA ook kiezen uit vijf extra dekkingen, deze voeg je toe aan de basis OHRA autoverzekering. Je kan dus zelf bepalen wat je verzekert met de autoverzekering van OHRA.

Belangrijkste vergoedingen

WA autoverzekering

Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval

WA + autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Aanrijding met dieren

Allrisk autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Vandalisme
Te water raken
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

Aanvullende OHRA modules

Zoals hierboven eerder aangegeven kan je dus 5 aanvullende autoverzekering modules toevoegen aan de basis OHRA autoverzekering in 2019. Hierdoor krijg jij extra dekkingen en ga je zonder zorgen onderweg. Het is overigens niet verplicht, enkel de basisverzekering (WA-dekking) is verplicht om te hebben. De vijf aanvullende modules zijn:

 

  • Aanvullend pakket voor de wA Plus en All Rik autoverzekering met onder andere nieuwwaarderegeling, aanschafwaarderegeling en de herstellen van autoschade module.
  • Extra dekking ongevallen inzittenden
  • Extra dekking schade inzittenden
  • Extra dekking rechtsbijstand motorrijtuig
  • Extra dekking pechhulp Nederland

 

Alle informatie per aanvullende OHRA autoverzekering nog eens rustig doornemen? Klik op bereken premie op deze pagina zodat wij je kunnen doorverwijzen naar autoverzekeraar OHRA. Op de website kan je naast het afsluiten, ook alle dekkingen en de polisvoorwaarden terugvinden. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend naar de autoverzekeraar, het direct zaken doen met de verzekeraar is na ons idee het meest efficient.

Polisvoorwaarden

Wil jij niet voor verassingen staan? Lees dan de polisvoorwaarden van de OHRA autoverzekering even door. Hierin staat exact beschreven wat jij kunt verwachten van autoverzekeraar OHRA. Het kost slechts enkele minuten om erachter te komen wat je nou daadwerkelijk afsluit. Klik op bezoek OHRA hieronder en wij verwijzen je direct door naar de website van OHRA.

Autoverzekering vergelijken

Nog even verder kijken? Spendeer dan even een aantal minuten met onze autoverzekering vergelijker. Geef je gegevens in en de vergelijker gaat voor jou aan de slag, de goedkoopste autoverzekering 2019 staat vervolgens direct bovenaan. Het afsluiten doe je vervolgens direct op de website van de autoverzekeraar. In de uitgebreide autoverzekering vergelijking is uiteraard de OHRA autoverzekering terug te vinden. Gelijk doen? Op deze pagina kan je autoverzekeringen vergelijken met elkaar.