HEMA autoverzekering » De autoverzekering van HEMA
591
page-template-default,page,page-id-591,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

hema-autoverzekeringHEMA autoverzekering

Een HEMA autoverzekering berekenen? Bekijk de autoverzekering van HEMA voor 2019 hier. Wij hebben de HEMA autoverzekeringen onder de loep genomen en de belangrijkste dekkingen voor je op een rijtje gezet. Op deze pagina bekijk je vrij snel wat autoverzekeraar HEMA voor autoverzekeringen heeft, en welke natuurlijk het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

De autoverzekering van HEMA

Het is niet eenvoudig om een geschikte autoverzekering te vinden. Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk en hebben de belangrijkste details over de HEMA autoverzekering voor je uitgezocht. In Nederland ben je verplicht om minimal een basisverzekering te hebben, met de goedkoopste HEMA autoverzekering WA-dekking voldoe jij aan deze eis van de overheid. Maar er is natuurlijk meer mogelijk dan de basis HEMA autoverzekering, welke past het beste bij jou?

Autoverzekering premie

Zoek jij een goedkope autoverzekering vandaag? Dan zou je kunnen kiezen voor de HEMA autoverzekering WA-polis. De premie is laag, en schade bij de tegenpartij wordt vergoed door autoverzekeraar HEMA. Hoe meer dekkingen jij wilt hebben, hoe hoger de premie wordt. Naast de dekkingen die jij kiest heeft je leeftijd, opgebouwde schadevrije jaren en je postcode invloed op de premie. Als jij bijvoorbeeld in het centrum van Rotterdam woont, is de kans op schade natuurlijk hoger en dus ga je meer HEMA autoverzekering premie betalen. Bereken je persoonlijke premie met behulp van de uitgebreide autoverzekering vergelijker op onze site.

De juiste dekking

Welke dekking heb jij nodig? Als jij een HEMA autoverzekering berekenen wilt afsluiten kan je gebruik maken van onze autoverzekering vergelijker. Een goedkope HEMA autoverzekering is de WA-dekking, je krijgt enkel de schade vergoedt van HEMA voor de schade van de tegenpartij. Heb jij een nieuwe auto? Dan zou het natuurlijk slim zijn om minimaal een WA + autoverzekering te kiezen of een Allrisk verzekering. Bekijk hieronder in het tabel wat de dekkingen zijn per autoverzekering. Voor meer informatie of het afsluiten van een autoverzekering van HEMA verwijzen wij je altijd door naar de autoverzekeraar.

Belangrijkste vergoedingen

WA autoverzekering

Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval

WA + autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Aanrijding met dieren

Allrisk autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Vandalisme
Te water raken
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

Aanvullende autoverzekering

Wil jij volledig zonder zorgen de weg op? Voeg aanvullende autoverzekering modules toe aan de basisverzekering. Autoverzekeraar HEMA biedt naast de drie basisverzekeringen ook verschillende modules aan die je kunt toevoegen aan de HEMA autoverzekering basis. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

 

  • No-claimbescherming
  • Pechhulp
  • Autorechtsbijstand
  • Schadeverzekering inzittenden

 

Meer weten over deze en alle andere HEMA autoverzekeringen? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de website van HEMA. Je doet uitsluitend zaken met de autoverzekeraar, het is namelijk veel makkelijker directe zaken te doen met de verzekeraar.

Polisvoorwaarden

Voor verassingen komen te staan is nooit leuk, lees daarom altijd voor het afsluiten de polisvoorwaarden door. Hierin staat exact wat jij kunt verwachten van de autoverzekeraar. Het is daarom slim te noemen voordat je een HEMA autoverzekering gaat afsluiten de polisvoorwaarden te checken. Wij verwijzen je direct door naar de website van de autoverzekeraar, hier kan je vervolgens ook de polis afsluiten.

Autoverzekering vergelijken

Direct de HEMA autoverzekering berekenen? Maak gebruik van de uitgebreide autoverzekering vergelijker op onze site. Een onafhankelijk en anonieme vergelijking van alle autoverzekeringen van Nederland. Vul je gegevens in, en de vergelijking wordt gebasseerd op jouw persoonlijke situatie. De goedkoopste autoverzekering 2019 staat direct bovenaan, die je vervolgens kunt afsluiten op de website van de verzekeraar. De autoverzekering van HEMA is vanzelfsprekend terug te vinden in de vergelijker. Op deze pagina kan je de HEMA autoverzekeringen berekenen.