FBTO WA-autoverzekering » Goedkope autoverzekering
781
page-template-default,page,page-id-781,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

FBTO WA autoverzekering

Met de FBTO WA-autoverzekering ben je verzekerd voor schade die je veroorzaakt bij de tegenpartij. Niet alleen de schade aan een auto, maar ook de schade aan spullen van anderen vallen onder de dekking met een WA autoverzekering van FBTO. Iedereen met een auto is wettelijk verplicht om minimaal een WA-verzekering te hebben. De FBTO autoverzekering kun je volledig zelf samenstellen, zo zijn er een aantal modules die je aan en uit kunt zetten om zo de ideale autoverzekering van FBTO te hebben. Zo kan je bijvoorbeeld de FBTO WA-autoverzekering uitbreiden met de No-claimbeschermer.

WA-verzekering auto van FBTO

De WA-verzekering auto van FBTO afsluiten? Met behulp van de uitgebreide autoverzekering vergelijker op onze site vergelijk veel verschillende autoverzekeringen met elkaar. Uiteraard is de WA-verzekering auto van FBTO terug te vinden in deze vergelijking. Er zijn een aantal factoren die de premie bepalen voor de WA-verzekering auto van FBTO, denk bijvoorbeeld aan je leeftijd, postcode en eventuele schadevrije jaren. Lees op deze pagina alle belangrijke details.

Meer informatie over de FBTO autoverzekering >>

wa-autoverzekering-fbto

De pluspunten van een FBTO WA-autoverzekering.

  Alarmcentral van FBTO is 24/7 bereikbaar

  8.7 is de score die klanten de FBTO Alarmcentral geven

  Maximaal 75% no-claimkorting

  2e auto voordelig verzekeren

  Schade melden via WhatsApp

  Meest klantgerichte autoverzekeraar in 2018

De WA-verzekering uitgelegd

Wat is eigenlijk een WA-verzekering? WA staat voor wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Iedereen met een auto is wettelijk verplicht om een WA-verzekering te hebben. Je bent gedekt voor eventuele schade aan de auto van de tegenpartij met een FBTO WA autoverzekering. Naast de auto ben je ook gedekt voor schade aan spullen die jij hebt veroorzaakt. Met een WA-verzekering van FBTO ben je niet verzekerd voor schade aan je eigen auto, hiervoor dien je een FBTO WA-Plus verzekering of een FBTO WA-Casco verzekering te hebben. Autoverzekeraar raad haar klanten om voor auto’s ouders als 10 jaar een FBTO WA-autoverzekering te kiezen.

Vergoedingen van de WA-autoverzekering van FBTO

Inclusief 

Met de FBTO WA-autoverzekering ben je verzekerd voor: schade aan anderen en de schade aan de spullen van anderen.

Exclusief

Met de WA-autoverzekering van FBTO ben je niet verzekerd voor onder andere: schade aan je eigen auto, schade door eigen schuld, ruitschade, diefstal of inbraak, storm en brand schade.

Meer informatie

Wij verwijzen je graag door naar de website van autoverzekeraar FBTO om alle dekkingen en premies te bekijken van de FBTO WA-autoverzekering. Wij informeren je enkel de belangrijkte informatie, maar voor het afsluiten van een autoverzekering van FBTO raden wij je ook zeker aan om de polisvoorwaarden door te nemen. Wil jij direct de WA-autoverzekering van FBTO vergelijken? Maak gebruik van de vergelijker op onze site voor een uitgebreide persoonlijke vergelijking.

FBTO WA-Plus verzekering

Uitbreide autoverzekering nodig? Onder andere een dekking voor ruitschade of diefstal met de WA-Plus FBTO autoverzekering.

FBTO WA-Casco verzekering

Maximaal verzekeren? Een dekking voor onder andere schade aan je eigen uit van autoverzekeraar FBTO. Bekijk alle details hier…

Basisverzekering uitbreiden met de No-claimbeschermer

Met de aanvullende modules kan je de basisverzekering van FBTO uitbreiden voor meer dekkingen. De FBTO WA-autoverzekering kan je alleen uitbreiden met de No-claimbeschermer. Je houdt de no-claimkorting als je niet meer dan 1 keer per jaar schade meld bij de autoverzekeraar. Let op: je schadevrije jaren worden wel aangepast! Wil jij meer dekking hebben? Dan kan je de FBTO WA-Plus en de WA-Casco autoverzekering van FBTO uitbreiden met veel verschillende aanvullende modules.

Aanvullende modules

Zoals eerder aangegeven kan je de FBTO autoverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende modules. Autoverzekeraar FBTO biedt dus de mogelijkheid om de basisverzekering uit te breiden voor een betere dekking. Hieronder bekijk je vrij snel de belangrijkste vergoedingen en premies per modules.

Inzittendenverzekering

Met de Inzittendenverzekering van FBTO maakt het niet uit wie de schult heeft van het ongeval. De autoverzekeraar veroegt zonder te veel vragen de schade aan de tegenpartij. FBTO vergoedt tevens maximaal 5000 euro bij schade aan spullen met deze aanvullende verzekering. Bij persoonlijke schade voor alle inzittenden vergoedt de verzekeraar maximaal 1.000.000 euro.

Verkeer

Met de Verkeer aanvullende module krijg je juridische hulp en advies bij conflicten in het verkeer. Je krijgt deze onafhankelijk hulp van SAR. Met deze aanvullende module kan je eenvoudiger schade terughalen op anderen. Deze module geldt voor alle bestuurders die in je auto rijden met toestemming.

Pechhulp buitenland

Ben jij vaak in het buitenland? Dan kan de FBTO pechhulp buitenland module voor jou een optie zijn. Je bent namelijk verzekerd 24/7 bij pech onderweg in het buitenland. Er wordt vervangend vervoer voor je geregeld als de auto niet gemaakt kan worden ter plekke. Wanneer de auto niet gemaakt kan worden brengt FBTO je auto terug naar Nederland.

Ongevallen auto

Deze module vergoedt jou en alle inzittenden bij blijvende invaliteit of overlijden na een ongeval. De autoverzekeraar FBTO betaaldt 15.000 euro bij overlijden. De verzekeraar betaald maximaal 30.000 euro bij blijvende invaliditeit na een ongeval. Overige schades worden betaaltd aan de tegen partij zonder discussie.

Pechhulp binnenland

Met de binnenland pechhulp aanvullende module van autoverzekeraar FBTO krijg je hulp 24/7 binnen Nederland. Je krijgt vervangend vervoer als je auto ter plekke niet gemaakt kan worden. Huidige FBTO klanten geven de Alarmcentral een gemiddelde van 8.7!

Autoverzekering vergelijken

Nog niet zeker of de WA-verzekering auto van FBTO de juiste autoverzekering voor jou is? Maak vrijblijvend gebruik van de autoverzekering vergelijking op onze website. Met behulp van de vergelijker bekijk jij in enkele minuten welke autoverzekering het beste past in jouw persoonlijke situatie. Geef je kenteken op, je eventuele schadevrije jaren en je postcode en de vergelijking gaat voor jou aan de slag! Direct doen? Bezoek deze pagina voor een uitgebreide persoonlijke vergelijking.

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van FBTO.