FBTO autoverzekering » De autoverzekering van FBTO
770
page-template-default,page,page-id-770,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

autoverzekering-van-fbtoFBTO autoverzekering

Een FBTO autoverzekering afsluiten? Bekijk de autoverzekering van FBTO voor 2019 hier. WIj hebben de FBTO autoverzekeringen voor je uitgezocht en de belangrijkste informatie op een rijtje gezet. Bekijk op deze pagina alle details zoals dekkingen, premies van de FBTO autoverzekering voor 2019. Het is mogelijk bij autoverzekeraar FBTO aanvullende autoverzekeringen het gehele jaar door aan of uit te zetten.

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

De autoverzekering van FBTO

Wij willen je graag vertellen over de autoverzekering van FBTO. Net als alle andere autoverzekeraars biedt FBTO verschillende autoverzekeringen aan waar je een keuze uit kunt maken. Maar welke FBTO autoverzekering past nou het beste bij mij? Om antwoord te geven op deze vraag zou je het beste je autoverzekering vergelijken met behulp van de vergelijker op onze site. De premie wordt namelijk bepaald door een aantal factoren waaronder je leeftijd, leeftijd van je auto en je postcode. Voor meer informatie over de autoverzekering van FBTO verwijzen wij je door naar de website van de verzekeraar.

De premie bij FBTO

De premie van een autoverzekering van FBTO is voor iedereen anders. Om de premie te kunnen bepalen die jij maandelijks gaat betalen aan de verzekeraar hangt af van een aantal punten. Heb jij bijvoorbeeld schadevrije jaren opgebouwd? Dan zal de premie flink lager liggen dan wanneer er geen schadevrije jaren zijn. Ook je woonplaats heeft invloed op de premie voor een FBTO autoverzekering, consumenten die in de binnenstad wonen betalen vaak meer premie dan mensen in een dorp. De kans op schade is immers groter in de stad. Met behulp van de autoverzekering vergelijker op onze site kun je bekijken wat de premie zal zijn in jouw persoonlijke situatie.

Dekking

Je bent verplicht om minimaal een WA-verzekering te hebben, deze autoverzekering vergoedt namelijk de schade van de tegenpartij. Als jij meer dekking wilt hebben, dan zal je rekening moeten houden dat je meer premie gaat betalen. De overige twee FBTO autoverzekeringen waaruit je kunt kiezen is een WA + beperkt casco en de Allrik-verzekering van FBTO. Hieronder bekijk je in het tabel wat de dekkingen zijn per FBTO autoverzekering. Meer weten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de juiste pagina bij de autoverzekeraar.

Belangrijkste vergoedingen

WA autoverzekering

Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval

WA + autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Aanrijding met dieren

Allrisk autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Vandalisme
Te water raken
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

Aanvullende autoverzekeringen: FBTO

Wil jij volledig zonder zorgen de weg op? Het is mogelijk om de basisverzekering uit te breiden met verschillende FBTO aanvullende autoverzekeringen. Deze modules bieden extra dekking bovenop de basisdekking vanuit de FBTO autoverzekering WA-polis. Hieronder zie je de mogelijkheden voor een aanvullende autoverzekering:

 

  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Pechhulp
  • No-claimbeschermer

 

Wil jij alle details van de aanvullende autoverzekeringen van FBTO bekijken? Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de website van de autoverzekeraar. Hier kan je alle informatie nog eens rustig doorlezen voordat je over gaat tot afsluiten.

De polisvoorwaarden

Wij raden je aan om even de polisvoorwaarden door te nemen op de website van FBTO. Hierin staat exact beschreven wat jij kunt verwachten van zowel de FBTO autoverzekering als van de verzekeraar zelf. Het voor verassingen komen te staan is nooit leuk, en het vooraf goed inlezen  wat de autoverzekering inhoud is dus zeker slim!

Vergelijk FBTO autoverzekering

Nog niet zeker of de FBTO autoverzekering de beste voor jou is? Vergelijk autoverzekeringen met behulp van de vergelijker op onze site. Een uitgebreide en onafhankelijk autoverzekering vergelijking gebasseerd op basis van jouw persoonlijke situatie. De goedkoopste autoverzekering staat direct bovenaan, die je vervolgens kunt afsluiten bij de verzekeraar zelf. Je doet uitsluitend zaken met de verzekeraar zelf, wij informeren alleen onze bezoekers. Gelijk doen? Op deze pagina doe je de autoverzekering vergelijking.