Ditzo autoverzekering » De autoverzekering van DITZO
878
page-template-default,page,page-id-878,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

autoverzekering-van-ditzoDitzo autoverzekering

Met een Ditzo autoverzekering regel jij alle zaken online met de autoverzekeraar. Sinds 2007 biedt Ditzo autoverzekeringen en is onderdeel van ASR Verzekeringen. Wij hebben de autoverzekering van Ditzo voor je onder de loep genomen en de belangrijkste informatie op een rijtje gezet. Je lees alle Ditzo autoverzekering informatie op deze pagina.

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

De autoverzekering van Ditzo

Het vinden van een schikte autoverzekering is natuurlijk niet makkelijk. Wij informeren je graag over de Ditzo autoverzekering mogelijkheden. Met behulp van de autoverzekering vergelijker op onze website kun je eenvoudig de autoverzekeringen vergelijken. De goedkoopste autoverzekering staat gelijk bovenaan. Uiteraard is de autoverzekering van Ditzo terug te vinden in de persoonlijke vergelijking.

De premie bij Ditzo

Als jij bijvoorbeeld woont in het midden van het centrem, ga je meer premie betalen voor de Ditzo autoverzekering. De kans op schade is immers groter in de stad dan in een dorp. Naast je woonplaats heeft ook de eventuele schadevrije jaren en je leeftijd invloed op de premie van de autoverzekering van Ditzo. De premie voor een autoverzekering is dus voor iedereen verschillend. Vul je persoonlijke gegevens in de vergelijker en de autoverzekeringen worden op basis van jouw persoonlijke situatie bereken.

De juiste dekking

Je hebt bij autoverzekeraar Ditzo de keuze uit drie verschillende Ditzo autoverzekeringen, de WA-verzekering, WA + beperkt casco en de Allrik-verzekering. De belangrijkste dekkingen per autoverzekering hebben wij hieronder weergegeven in het tabel. Je ziet dus eigenlijk direct welke dekkingen bij welke autoverzekering van Ditzo komen.

Belangrijkste vergoedingen

WA autoverzekering

Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval

WA + autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Aanrijding met dieren

Allrisk autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Vandalisme
Te water raken
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

Aanvullende Ditzo autoverzekeringen

Je kan de basisverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende modules. Je krijgt dus extra dekkingen voor een relatief kleine premie extra per maand. Bij Ditzo heb je ondere de keuze uit de volgende aanvullende autoverzekeringen:

 

  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Pechhulp

 

Meer weten over de aanvullende Ditzo autoverzekering? Wij verwijzen je direct door naar de website van de verzekeraar om de details te bekijken. Het afsluiten van een Ditzo autoverzekering doe je ook uitsluitend bij de verzekeraar zelf. Wij zijn namelijk van mening dat direct zaken doen met Ditzo alleen maar voordelen heeft.

Polisvoorwaarden

Wij raden onze bezoekers ten alle tijden aan om de polisvoorwaarden even door te  nemen. Hierin staat exact beschreven wat je nou eigenlijk voor Ditzo autoverzekering afsluit. Ook lees je hier exact terug wat je kunt verwachten van de autoverzekeraar. Wil jij niet voor verassingen staan? Lees dan de polisvoorwaarden van Ditzo door voordat je over gaat tot afsluiten.

Autoverzekering van Ditzo vergelijken

Nog niet zeker of de autoverzekering van Ditzo de beste keuze is? Vergelijk de Ditzo autoverzekering in de uitgebreide autoverzekering vergelijker op onze site. Met behulp van je gegevens wordt er een vergelijking gedaan op basis van jouw persoonlijke situatie. De goedkoospte autoverzekering staat vervolgens direct bovenaan. De Ditzo autoverzekering is ook terug te vinden in de uitgebreide vergelijking. Direct doen? Op deze pagina vergelijk je autoverzekeringen!