Dagwaarde Auto Berekenen » Bereken waarde auto direct!
625
page-template-default,page,page-id-625,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

dagwaarde-auto-berekenen-autoverzekeringDagwaarde Auto Berekenen

De dagwaarde berekenen van je auto? Bij onze partner bereken je eenvoudig de dagwaarde van je auto en bekijk je direct de best passende autoverzekering. Met behulp van je kenteken krijg je een indicatie van wat je auto op dit moment waard is.  

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

Over dagwaarde

Wat is eigenlijk de dagwaarde van een auto? De dagwaarde van een auto is een schatting van het bedrag dat die auto vandaag bij verkoop zou opleveren.   

Wanneer berekenen?

Als je een auto kopen gaat, of juist verkopen is het natuurlijk handig om te weten wat de dagwaarde van de auto is. Naast dit, is het ook belangrijk voor de autoverzekeraars om de dagwaarde te weten van je auto. Deze waarde wordt namelijk gebruikt om de autoverzekering premie te bepalen.    

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende factoren die de dagwaarde bepalen van je auto. Zo moet je denken aan het merk, leeftijd en type auto. Met behulp van het kenteken kan je vrij snel de berekening doen. Vervolgens kan je direct een goedkope autoverzekering uitzoeken op onze site.

Beste autoverzekering

Weet je de dagwaarde van je auto? Met behulp van de dagwaarde, postcode en geboortedatum zie je direct welke autoverzekeraar de beste autoverzekering aanbiedt. In slechts enkele stappen bereken je eenvoudig de beste autoverzekering die aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Er kan gemiddeld 200 euro bespaard worden bij het goed vergelijken.

Autoverzekering vergelijken

Nog niet zeker welke autoverzekering de beste voor jou is? Doe een uitgebreide autoverzekering vergelijking op onze site. Met behulp van een aantal gegevens gaat de autoverzekering vergelijker voor jou de beste en goedkoopste autoverzekering 2019 vinden. Deze vergelijking doe je overigens volledig onafhankelijk en anoniem. Direct starten? Op deze pagina vergelijk je alle autoverzekeringen met elkaar.