Besured autoverzekering » De autoverzekering van Besured
921
page-template-default,page,page-id-921,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Autoverzekering Besured vergelijkenBesured autoverzekering

De Besured autoverzekering afsluiten? Bereken de premie van een autoverzekering van Besured op onze site. Wij hebben de Besured autoverzekeringen onder de loep genomen en de belangrijkste informatie voor je  op een rijtje gezet. We bespreken de polisvoorwaarden, premies en de verschillende autoverzekeringen van Besured. Het afsluiten? Dat doe je uiteraard rechtstreeks bij de autoverzekeraar!

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

De autoverzekering van Besured

Autoverzekeraar Besured biedt in 2019 drie verschillende autoverzekeringen aan. Een goedkope Besured autoverzekering afsluiten? Kies dan voor de WA-verzekering. De WA-polis is wettelijk verplicht voor iedereen met een auto. Deze Besured basisverzekering voor je auto biedt namelijk een dekking voor schade aan de tegenpartij. Naast deze autoverzekering van Besured biedt de autoverzekeraar de WA + beperkt casco en de Allrisk autoverzekering. De belangrijkste informatie over de Besured autoverzekering lees je terug bij ons.

Besured autoverzekering premie

Niemand wilt graag te veel premie betalen voor een Besured autoverzekering. Maar hoe wordt eigenlijk de premie berekend? Er zijn een aantal factoren die de Besured autoverzekering premie bepalen, waaronder je leeftijd, eventuele schadevrije jaren en je woonplaats. Consumenten die in de binnenstad wonen betalen vaak een hogere premie dan consumenten die wonen in een dorp. Waarom? De kans op schade in de stad is natuurlijk groter dan in een dorp. Wil jij direct de Besured autoverzekering berekenen? Maak gebruik van de autoverzekering vergelijker op onze site.

De juiste dekking

Wil jij een goedkope Besured autoverzekering afsluiten? Dan zou je moeten kiezen voor de WA-verzekering. Toch iets meer dekking? Dan zou je kunnen kijken naar de WA + beperkt casco en de WA Allrisk autoverzekering van Besured. De basisverzekering WA biedt alleen dekking voor schade bij de tegenpartij, en niet aan je eigen auto. Bekijk in het tabel hieronder de dekkingen per autoverzekering. Meer weten? Wij verwijzen je graag door naar de site van Besured om alle details nog even rustig door te lezen.

Belangrijkste vergoedingen

WA autoverzekering

Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval

WA + autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Aanrijding met dieren

Allrisk autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Vandalisme
Te water raken
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

Aanvullende Besured autoverzekeringen

Wil jij een goedkope Besured autoverzekering, maar toch nog extra dekkingen toevoegen aan je polis? Dat kan! Autoverzekeraar Besured biedt namelijk net als veel andere verzekeraars de mogelijkheid om aanvullende modules toe te voegen aan de basisverzekering voor je auto. Zo ga jij volledig zonder zorgen onderweg! Onder andere de volgende aanvullende Besured autoverzekeringen zijn beschikbaar:

 

  • Inzittendenverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Pechhulp

 

Bekijk de dekkingen van deze Besured autoverzekering op de website van de verzekeraar. Je doet uitsluitend rechtstreekse zaken met de autoverzekeraar. Wij zijn van mening dat directe zaken doen de beste keuze is voor de consument.

Polisvoorwaarden Besured

Wil jij niet voor verassingen staan? Lees dan even de polisvoorwaarden door voordat je de Besured autoverzekering gaat afsluiten. In de polisvoorwaarden staat beschreven wat voor autoverzekering je eigenlijk afsluit, de kleine lettertjes uiteraard. Ook weet je na het lezen exact wat jij kan verwachten van autoverzekeraar Besured als je ze nodig hebt. Klik op premie berekenen op deze pagina en wij verwijzen je graag door naar de verzekeraar om de polisvoorwaarden te lezen.

Autoverzekering Besured vergelijken

Wel of niet de autoverzekering van Besured afsluiten? Vergelijk de Besured autoverzekering met behulp van de uitgebreide autoverzekering vergelijker. Op onze website vergelijk je namelijk heel veel autoverzekeringen met elkaar, op basis van prijs en inhoud. Vul de benodigde gegevens in en de vergelijking wordt volledig gebasseerd op basis van jouw persoonlijke situatie. In deze vergelijking is vanzelfsprekend de Besured autoverzekering terug te vinden! Gelijk doen? Op deze pagina vergelijk je autoverzekeringen.