Autoweek autoverzekering » De autoverzekering van Autoweek
911
page-template-default,page,page-id-911,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Autoweek Autoverzekering VergelijkenAutoweek autoverzekering

Een Autoweek autoverzekering afsluiten? Wij hebben de autoverzekering van Autoweek onder de loep genomen en de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet. Bekijk de voor- en nadelen van een Autoweek autoverzekering. Autoverzekeraar Autoweek heeft als doel een goedkope autoverzekering aan te bieden met een prima service en voorwaarden. Alle details lees je hier!

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

De autoverzekering van Autoweek

Autoverzekeraar Autoweek weet als geen ander natuurlijk hoe belangrijk de auto is voor je. Het vinden van een geschikte autoverzekering is niet altijd even makkelijk, maar zeker wel belangrijk. De autoverzekering van Autoweek is af te sluiten voor een prima premie. De meeste zaken met de autoverzekeraar regel je gewoon makkelijk online, maar telefonisch is het natuurlijk ook mogelijk.

De premie

De premie van een Autoweek autoverzekering is voor iedereen anders. De premie wordt namelijk bepaald door een aantal factoren, waaronder: je postcode, eventuele schadevrije jaren en de dekkingen die jij wilt hebben. Als jij bijvoorbeeld in de binnenstad van Amsterdam woont, zal de premie voor een Autoweek autoverzekering hoger zijn als wanneer je in een dorp woont. De kans op schade in een stad is namelijk groter. Dit neemt niet weg dat een autoverzekering van Autoweek duur is voor jou, de autoverzekeraar heeft als doel een goedkope autoverzekering aan te bieden met een prima service.

De dekkingen

Net als bij alle andere autoverzekaars in Nederland kan je kiezen uit drie verschillende Autoweek autoverzekeringen, namelijk de WA-verzekering, WA beperkt casco en de WA volledige casco (Allrisk) autoverzekering. Iedereen met een auto is wettelijk verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten, deze autoverzekering dekt namelijk de schade van de tegenpartij. Wil jij meer dekking hebben? Dan zouden de iets uitgebreidere Autoweek autoverzekeringen een beter alternatief zijn. Bekijk in het tabel hieronder de dekkingen per autoverzekering.

Belangrijkste vergoedingen

WA autoverzekering

Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval

WA + autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Aanrijding met dieren

Allrisk autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Vandalisme
Te water raken
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

Aanvullende Autoweek verzekeringen

Naast de drie basisverzekeringen voor je auto kan je deze autoverzekeringen ook uitbreiden met verschillende aanvullende modules. Je gaat dan volledig zonder zorgen op pad. Autoverzekeraar Autoweek biedt in 2019 de volgende aanvullende autoverzekeringen aan:

 

  • Inzittendenverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Pechhulp

 

Wil jij meer weten over deze en alle andere Autoweek autoverzekeringen? Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de verzekeraar om de autoverzekering van Autoweek af te sluiten. Het rechtstreeks zaken doen met Autoweek is na ons idee het beste voor de consument.

De polisvoorwaarden van Autoweek

Wij raden onze bezoekers altijd aan om de polisvoorwaarden te lezen. Hierin staat exact beschreven wat de Autoweek autoverzekering nou eigenlijk inhoud, ook weet je dan precies wat je mag verwachten van de autoverzekeraar. Als jij niet voor verassingen wilt komen te staan, lees de polisvoorwaarden door voordat je over gaat tot het afsluiten van een Autoweek autoverzekering!

Autoverzekering Autoweek vergelijken

Nog niet zeker of de autoverzekering Autoweek de juiste is? Ga autoverzekering vergelijken met behulp van onze vergelijker. Met behulp van je gegevens gaat de vergelijking volledig gebasseerd op jouw persoonlijke situatie de autoverzekering vergelijken. Een onafhankelijk en anonieme vergelijking van autoverzekeringen, de goedkoopste autoverzekering staat direct bovenaan. Het afsluiten van de autoverzekering doe je uitsluitend op de website van de autoverzekeraar. Direct doen? Op deze pagina vergelijk je autoverzekeringen met elkaar.