Autoverzekering vergelijken » Vergelijk autoverzekeringen hier!
670
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-670,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
vergelijk-autoverzekering
Goedkope autoverzekering vinden
Onafhankelijk vergelijken

Je wilt natuurlijk gewoon een goedkope autoverzekering hebben, meer niet. Maar het is ook zeker belangrijk dat je weet dat je de autoverzekeringen op onze site volledig onafhankelijk en anoniem vergelijkt.

Voor het vinden van een goedkope autoverzekering dien je onder andere de volgende gegevens in te vullen in de vergelijker: leeftijd, postcode, eventuele schadevrije jaren.

Beste autoverzekering 2019

Wij hebben alle autoverzekeringen onder de loep genomen en een top 5 beste autoverzekeringen voor je op een rijtje gezet.

Autoverzekering vergelijken

Welkom! Direct autoverzekering vergelijken? Met behulp van de uitgebreide autoverzekering vergelijker op deze pagina vind jij binnen enkele minuten de beste autoverzekering die aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Het online vergelijken van autoverzekeringen biedt natuurlijk veel voordelen, je vergelijkt bijna alle autoverzekeraars met slechts een paar klikken. De goedkoopste autoverzekering 2019 staat vervolgens direct bovenaan, de polis kan je vervolgens afsluiten op de website van de autoverzekeraar. Autoverzekering vergelijken doe je op onze site volledig anoniem en onafhankelijk, wij hebben geen voorkeur bij welke autoverzekeraar jij een autoverzekering afsluit.

Beste autoverzekering voor mij

Het kost je geen uren om een autoverzekering te vinden die aansluit bij je wensen. Wij houden van het graag simpel en overzichtelijk houden. De beste autoverzekering is voor ieder persoon anders, want ga je voor een goedkope autoverzekering met een minimale dekking? Of wil jij liever iets meer premie betalen en ook de schade aan je eigen vergoed te krijgen? Op deze vragen zou je een antwoord moeten hebben. Vergelijk autoverzekeringen daarom ook altijd even met de juiste gegevens, zoals het aantal opgebouwde schadevrije jaren, kenteken en uiteraard moet je bedenken of je het eigen risico wilt verhogen om extra korting te krijgen op je autoverzekering premie.

Direct autoverzekering vergelijken? Vind bij ons de beste autoverzekering voor jou!

Dekkingsvorm

Je bent wettelijk verplicht om minimal een WA-verzekering te hebben. Met deze autoverzekering wordt namelijk de schade van de tegenpartij vergoed door de autoverzekeraar. Ook deze autoverzekering vergelijken doe je met behulp van de hierboven uitgebreide vergelijker. Naast de basisverzekering voor autoverzekering kan je nog kiezen voor een WA + beperkt casco of een Allrisk autoverzekering. Hoe uitgebreider de autoverzekering is, hoe hoger de premie. Daarom is het goed autoverzekering vergelijken van belang om de beste autoverzekering te vinden. De juiste dekking is afhankelijk van een aantal punten, de leeftijd van je auto is eigenlijk het belangrijkste. Meestel kiezen consumenten met een vrij nieuwe auto voor een vaak uitgebreide autoverzekering, de dagwaarde van auto is natuurlijk vele malen hoger dan voor een ‘oude’ auto.

→ WA-dekking

Een goedkope autoverzekering afsluiten? Kies dan voor een WA-dekking. Dit is de minst uitgebreide autoverzekering, maar prima voor tweedehands auto’s. Je bent gedekt voor schade van de tegenpartij door bijvoorbeeld een aanrijding. Je eigen auto heeft schade? Met een WA autoverzekering krijg je van de autoverzekeraar geen vergoeding voor je eigen auto. Direct een WA autoverzekering vergelijken? Vul je gegevens in en start direct met het vinden van de beste autoverzekering voor jou!

→ WA + dekking

Een prima dekking hebben? Dan is de WA + autoverzekering wellicht de juiste keuze voor jou. Deze autoverzekering wordt ook wel WA Plus genoemt, en biedt een ruimere dekking dan de verplichte WA-verzekering. Je bent gedekt voor schade aan de tegenpartij, maar ook ben je verzekert voor onder andere brand, storm of hagelscahde en bliksem. Is er ingebroken in je auto? Of zelfs gestolen? Met de WA Plus autoverzekering ben jij ook hiervoor gedekt. De WA Plus autoverzekering vergelijken doe je uiteraard gewoon op onze site, geheel onafhankelijk!

→ Allrisk verzekeren

De meest uitgebreide autoverzekering is de Allrisk-dekking. Je bent gedekt voor zowel de schade van de tegenpartij als voor de schade aan je eigen auto. Als het gaat om totaalschade, krijg je de dagwaarde uitgekeerd van de autoverzekeraar. De dagwaarde bereken kan overigens ook op onze site, dit is de waarde van je auto op dit moment. Heb je een nieuwe auto? Let goed op of de autoverzekeraar de nieuwwaarde regeling aanbied, dit is namelijk een belangrijke voorwaarde.

Budget autoverzekering

Verschillende autoverzekeraars bieden tegenwoordig ook een zogenoemde budget autoverzekering aan van de WA Plus of All Risk verzekering. Wat is dan het verschil? Meestel komt de budget autoverzekering zonder de nieuwwaarde regeling en is het eigen risico hoger waardoor je minder autoverzekering premie gaat betalen per maand. De meeste consumenten kiezen een budget autoverzekering voor een auto die ouder is als 3 jaar, maar niet ouders is als 6 jaar. Wij raden onze bezoekers aan om de polisvoorwaarden van alle autoverzekeringen door te nemen, dit geldt ook voor de budget autoverzekering. Hierin staat exact wat voor autoverzekering je afsluit, en wat je mag verwachten van de verzekeraar.

Besparen op je autoverzekering

Wij helpen u graag bij het vergelijken van autoverzekeringen op onze site. Met behulp van de uitgebreide autoverzekering vergelijker maken wij het vergelijken van autoverzekeringen vrij eenvoudig. Je kan dus direct zien welke verzekeraar voor jou de beste autoverzekering aanbiedt, en welke autoverzekeraar de goedkoopste autoverzekering heeft in jouw situatie. Het autoverzekering vergelijken op onze site is geheel kosteloos, en vrijblijvend. Wij geven geen persoonlijk advies met betrekking tot de aangeboden autoverzekeringen, maar de vergelijker is zo gemaakt dat alle actuele data beschikbaar is en de vergelijking volledig geautomatiseerd is. Bijna iedereen kan dus besparen op de autoverzekering dit jaar.

meestgestelde-vragen-autoverzekeringen
Wat is de dagwaarde van mijn auto?

De dagwaarde van je auto is de waarde van je auto op dit moment. Onder andere de leeftijd van de auto, en de kilometerstand bepalen het bedrag van je auto.

Wat zijn schadevrije jaren?

Schadevrije jaren bouw je op vanaf het moment dat je je eerste autoverzekering op naam hebt. Hoe meer schadevrije jaren, hoe goedkoper de autoverzekering is. Als je toch schade maakt, bouw je weer vanaf nul de schadevrije jaren op.

Schadevrije jaren ook geldig tweede auto?

Schadevrije jaren die je met je eerste auto hebt opgebouwd, zijn helaas niet geldig voor de autoverzekering van een tweede auto. Wel bestaat er een ‘tweede-autoregeling’ bij verschillende autoverzekeraars. Je krijgt dan een korting op de autoverzekering premie als je de verzekering afsluit bij dezelfde verzekeraar.  

Kan ik de hoogte van mijn eigen risico bepalen?

Ja, het is mogelijk om het eigen risico te verhogen bij een autoverzekering. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie, en wordt je autoverzekering dus goedkoper. Hoe hoger het eigen risico, hoe hoger de korting!  

    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria