Allsecur autoverzekering » Autoverzekering van Allsecur
468
page-template-default,page,page-id-468,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

autoverzekering-allsecurAllsecur autoverzekering

Een goedkope Allsecur autoverzekering regelen? Je regelt bijna al je zaken gewoon online en dat maakt de autoverzekering van Allsecur in 2019 goedkoper. Sinds 2008 biedt Allsecur autoverzekeringen aan, nog vrij recent te noemen dus. Het is mogelijk om de Allsecur autoverzekering 2019 dagelijks te wijzigingen en op te zeggen. In de uitgebreide autoverzekering vergelijker op onze website is uiteraard de Allsecur autoverzekering 2019 terug te vinden!

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

De autoverzekering van Allsecur

Het vinden van de beste autoverzekering is niet makkelijk tegenwoordig, je hebt namelijk keuze uit veel verschillende autoverzekeringen. Bekijk op deze pagina de autoverzekering van Allsecur, de belangrijkste informatie hebben wij voor je voor uitgezocht. Kom je er niet uit? Dan kan je eenvoudig alle autoverzekeringen vergelijken op onze website.

De premie bij Allsecur

De hoogte van je autoverzekering van Allsecur hangt af van een aantal punten. Woon jij bijvoorbeeld midden in het centrum? Dan is de kans op schade natuurlijk vele malen groter dan wanneer je op het platteland woont. Je postcode, je leeftijd en het aantal schadevrije jaren  hebben invloed op de hoogte van de autoverzekering premie. Een goedkope autoverzekering is wat je natuurlijk zoekt, maar voor ieder persoon is de goedkoopste autoverzekering weer anders. Vul je gegevens in en bereken snel de Allsecur autoverzekering premie die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Dekkingen

Iedere auto eigenaar in Nederland dient een WA-verzekering te hebben. Echter kan je er voor kiezen om een uitgebreide Allsecur autoverzekering te kiezen om betere dekkingen te krijgen. Deze aanvullende autoverzekeringen zijn WA + beperkt casco of een Allrisk-autoverzekering. Hieronder hebben wij in het kort een aantal vergoedingen op een rijtje gezet die je gaat ontvangen met een Allsecur autoverzekering.

Belangrijkste vergoedingen

WA autoverzekering

Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval

WA + autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Aanrijding met dieren

Allrisk autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Vandalisme
Te water raken
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

Aanvullende Allsecur autoverzekeringen

Als jij een uitgebreide Allsecur autoverzekering 2019 wilt afsluiten kan je de basisverzekering uitbreiden. Bij verzekeraar Allsecur kan je onder andere de volgende modules toevoegen:

 

  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Pechhulp
  • No-claimbeschermer

Polisvoorwaarden

Wij raden onze bezoekers altijd aan voor je over gaat tot het afsluiten van een Allsecur autoverzekering 2019 om de polisvoorwaarden door te nemen. Door even een paar minuten te besteden aan de polisvoorwaarden voorkom je voor verassingen te staan. Hierin staat namelijk exact wat jij kunt verwachten van autoverzekeraar Allsecur als jij kiest voor een autoverzekering van Allsecur.

Autoverzekering vergelijken

Nog niet zeker of de Allsecur autoverzekering 2019 de juiste keuze is voor jou? Maak gebruik van de autoverzekering vergelijker op onze site. Vul je gegevens in en de vergelijking wordt volledig gebasseerd op basis van jouw persoonlijke situatie. De goedkoopste autoverzekering staat direct bovenaan, deze kan je vervolgens afsluiten bij de verzekeraar zelf. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de autoverzekeraar, het direct zaken doen met de verzekeraar is na ons idee de beste optie. Op deze pagina kan je een uitgebreide autoverzekering vergelijking maken.