AEGON autoverzekering afsluiten? Autoverzekering vergelijken
734
page-template-default,page,page-id-734,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

autoverzekering-van-aegonAEGON autoverzekering

Een AEGON autoverzekering afsluiten? Bereken de premie voor een autoverzekering van AEGON hier. De autoverzekeraar heeft ongeveer een half miljoen mensen als klant, en heeft een eigen schadeservice die jou verder helpen bij schade. Wij hebben de AEGON autoverzekering onder de loep genomen en de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet. Zo zie  jij dus vrij snel of een autoverzekering van AEGON voor jou de beste keuze is.

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

De autoverzekering van AEGON

Wij informeren graag onze bezoekers over de autoverzekering AEGON. De autoverzekeraar biedt verschillende autoverzekeringen aan waar uit je een keuze kunt maken. Maar welke AEGON-autoverzekering past nou het beste bij mij? Om antwoord te geven op deze vraag zou je rekening moeten houden met een aantal punten, denk aan je leeftijd, leeftijd van je auto en de dekkingen die jij wilt hebben met de autoverzekering AEGON.

De premie bij AEGON

De premie voor een AEGON autoverzekering is voor iedere persoon anders. Om de premie te kunnen bepalen van de autoverzekering van AEGON zou je de volgende gegevens nodig zijn: je eventuele schadevrije jaren, postcode en je leeftijd. Voor consumenten die in de binnenstad wonen zou de autoverzekering premie van AEGON hoger zijn dan voor mensen die bijvoorbeeld in een dorp wonen. De kans op schade in de stad is groter, en daarom is de premie voor de AEGON autoverzekering hoger. Met behulp van de autoverzekering vergelijker op onze site, kan je exact zien hoeveel de premie gaat zijn in jouw situatie.

Dekkingen

Auto eigenaren zijn wettelijk verplicht om minimaal een WA-verzekering te hebben. Deze autoverzekering dekt namelijk de schade van de tegenpartij. Als jij een ruimere dekking wilt hebben zou je moeten kijken naar een WA Plus of een Allrisk AEGON autoverzekering. Bekijk hieronder de dekkingen per autoverzekering van AEGON. Voor meer informatie over de autoverzekeringen van autoverzekeraar AEGON verwijzen wij je altijd door naar de website van de verzekeraar.

Belangrijkste vergoedingen

WA autoverzekering

Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval

WA + autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Aanrijding met dieren

Allrisk autoverzekering

✓  Schade aan anderen
  Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
  Brand
  Diefstal
  Ruitschade
  Storm
  Vandalisme
Te water raken
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

Aanvullende verzekeringen: AEGON

Je kan je basisverzekering bij AEGON uitbreiden met verschillende aanvullende autoverzekeringen. In sommige situaties kan het zeker van pas komen, denk bijvoorbeeld aan een bestuurder- en inzittendenverzekering. Bekijk hieronder de mogelijkheden van de verzekeraar:

 

  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ongevallenverzekeringen voor inzittenden
  • Bestuurder- en inzittendenverzekering

 

Alle informatie met betrekking de AEGON aanvullende autoverzekeringen verwijzen wij je graag door naar de website van de verzekeraar. Hier kan je uiteraard de AEGON autoverzekering afsluiten, maar ook de polisvoorwaarden terugvinden.

De polisvoorwaarden

De polisvoorwaarden lezen is slim om te doen. In de AEGON polisvoorwaarden lees je wat voor autoverzekering je nou eigenlijk echt afsluit, en wat je van de autoverzekeraar kunt verwachten. Door even een aantal minuten te inversteren in het daadwerkelijk lezen van de polisvoorwaarden voorkom jij voor verassingen te staan! Voordat je dus over gaat tot het afsluiten van een AEGON autoverzekering zou je de polisvoorwaarden even moeten checken. WIj verwijzen je graag door naar de site van AEGON om alle details nog even rustig door te lezen.

Vergelijk autoverzekeringen

Met behulp van de autoverzekering vergelijker op onze website, kan jij in enkele minuten weten welke autoverzekering het beste bij jou past. Vul de benodigde gegevens in zoals je postcode en leeftijd en het vergelijken van autoverzekeringen wordt volledig gedaan op basis van jouw persoonlijke situatie. Uiteraard is de AEGON autoverzekering terug te vinden in de uitgebreide vergelijking. De goedkoopste autoverzekering die aansluit op de door jou ingevulde gegevens staat direct bovenaan. De autoverzekering kun je vervolgens afsluiten op de website van de verzekeraar. Gelijk doen? Op deze pagina doe je een uitgebreide autoverzekering vergelijking!