Aanvullende autoverzekering met aanvullende dekking (2019)
500
page-template-default,page,page-id-500,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

aanvullende-autoverzekeringenAanvullende autoverzekering

Dekt de verplichte basisverzekering nog niet voldoende? Je kan namelijk je autoverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende autoverzekeringen. Wij hebben de belangrijkste informatie voor je uitgezocht, en alles eenvoudig op een rijtje gezet. Het is overigens niet verplicht om naast de basis autoverzekering een aanvullende autoverzekering te hebben, maar in sommige situaties zou het natuurlijk wel handig zijn. Op deze pagina bespreken wij de volgende aanvullende autoverzekeringen:

Door: Redactie – Leestijd: 2 minuten

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Een ongeuk zit maar in een klein hoekje, en vaak beperkt de schade zich niet alleen aan je auto. Met een ongevallenverzekering voor inzittenden keert de autoverzekeraar een afgesproken bedrag uit, als de inzittende bij een ongeval blijvend letsel of komt te overlijden.

Niet alleen bij schade door iemand anders keert de autoverzekeraar een bedrag uit, ook keert de verzekeraar het bedrag uit als je zelf schuldig bent aan het ongeval. Je gaat tijdens het afsluiten van deze aanvullende autoverzekering met de autoverzekeraar afspreken welk bedrag je wilt laten verzekeren en het aantal zitplaatsen.

Schadeverzekering inzittenden

Het voelt goed als je weet dat je niet alleen als bestuder goed verzekerd onderweg bent, maar ook je passagiers. Met de schadeverzekering inzittenden biedt namelijk een dekking voor onder andere:

Materiële schade
Letselschade
Medische kosten

Ook bij het zelf schuldig zijn aan het ongeval keert de autoverzekeraar een bedrag uit aan de bestuurder of inzittenden.

Rechtsbijstandverzekering

Met een aanvullende rechtsbijstand autoverzekering krijg je juridische hulp of advies. Veel mensen kiezen deze aanvullende autoverzekering naast een WA- of WA + beperkt casco polis. Op deze manier regelt de autoverzekeraar het claimen van schade voor je.

  • Verhaalrechtsbijstand: Deze aanvullende autoverzekering helpt bij het verhalen van schade bij de tegenpartij.
  • Verkeersrechtsbijstand: Deze aanvullende module biedt de verhaalrechtsbijstand, maar biedt ook hulp bij geschillen. Denk bijvoorbeeld aan geschillen met een garage bij aankoop of reparatie.

No-claimbeschermer

Met de no-claimbescehermer aanvullende autoverzekering kan je ieder jaar 1 schade claimen bij de verzekeraar zonder je no-claimkorting te verliezen. De schadevrije jaren worden echter wel aangepast. Niet alle autoverzekeraars bieden deze aanvullende autoverzekering nog aan. Informeer bij de verzekeraar als jij deze module wilt hebben.

Aanvullende Allsecur autoverzekeringen

Als jij een uitgebreide Allsecur autoverzekering 2019 wilt afsluiten kan je de basisverzekering uitbreiden. Bij verzekeraar Allsecur kan je onder andere de volgende modules toevoegen:

 

  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Pechhulp
  • No-claimbeschermer

Polisvoorwaarden

Wij raden onze bezoekers altijd aan voor je over gaat tot het afsluiten van een Allsecur autoverzekering 2019 om de polisvoorwaarden door te nemen. Door even een paar minuten te besteden aan de polisvoorwaarden voorkom je voor verassingen te staan. Hierin staat namelijk exact wat jij kunt verwachten van autoverzekeraar Allsecur als jij kiest voor een autoverzekering van Allsecur.

Mobiele apparaatuur verzekeren

Heb jij vaak dure mobiele apparaatuur mee onderweg? Je kan je hiervoor laten verzekeren als er schade ontstaan tijdens een ongeval. Met deze aanvullende autoverzekering is al je mobiele apparatuur prima verzekerd voor zowel beschadiging, diefstal of verlies. Als jij deze aanvullende autoverzekering wilt afsluiten raden wij je aan de polisvoorwaarden goed door te nemen. Autoverzekeraars die deze module aanbieden hebben andere eisen en voorwaarden voordat je een vergoeding kunt ontvangen. Het is zoiezo slim te noemen om de polisvoorwaarden te lezen van de aanvullende autoverzekering, zo voorkom je voor verassingen te staan!

Pechhulp, vervangend vervoer, hulpverlening

Het is vervelend als je geen vervangend vervoer geregelt krijgt. Met deze aanvullende autoverzekering wordt de auto (wanneer mogelijk) ter plaatste gerepareerd of er wordt vervoer voor je geregeld. Wij raden je zoiezo altijd aan de polisvoorwaarden goed door te nemen, met name deze aanvullende verzekering voor de auto. In de polisvoorwaarden lees je exact waar je voor verzekerd bent.

Autoverzekering vergelijken

Een uitgebreide autoverzekering vergelijking doen? Vul je benodigde gegevens in de autoverzekering vergelijker op onze site en je vergelijkt alle autoverzekeringen met elkaar. Op basis van de door jou ingevulde gegevens wordt de goedkoopste autoverzekering 2019 direct zichtbaar (bovenaan). Het afsluiten van je nieuwe goedkope autoverzekering doe je altijd bij de verzekeraar zelf, wij vinden het namelijk direct zaken doen met de verzekeraar altijd de beste keuze.  Direct doen? Op deze pagina vergelijk je autoverzekeringen met elkaar.